Bőség program

Bőség oldás energetikai tisztítással!

 

Gondolkodtál már azon, hogy milyen lenne az életed, ha bőségben élnél?

Egyáltalán mit jelent számodra a bőség?

Mit gondolsz mi az, ami megakadályozz a bőség beengedésében?

Tudtad, hogy vannak, olyan jelen és akár előző életben kapott negatív hitrendszerek, fogadalmak, melyek befolyásolják a jelen pénzügyi helyzetedet?

A jó hírem, hogy ezekre van megoldás!

Tudom, már Te is sokszor halottál a vonzás törvényéről és a hited egy kicsit megtépázott az újabb csodamódszerektől, ez egy komoly belső munka!

Elmesélem neked, hogy én hogyan engedtem meg magamnak, hogy egy családi házban éljek és bőség vegyen körül az életem minden területén.

A Titok és a hozzá hasonló filmeket, könyveket kívülről fújtam, mégsem történt semmi, nem értettem, hogy az amivel blokkolom a pénz áramlását.

Képzeld el, egyik képzésen azzal kezdtük, hogy írjuk le, azokat a gondolatokat, mely eszünkbe jut a pénzről, meglepődtem a sok negatív gondolaton, hitrendszeren!

Szellemgyógyászként tudtam, hogy sok blokk lehet az életemben, a gyógyításra, tanításra már oldottam is és az a része rendbe jött. Igen ám, csakhogy spiri segítőként azt is tanították, hogy nem élhetek bőségben, mintha segítőként csak szegénységben élhetnék. Éreztem, hogy itt valami hiba van, hisz Isten sehol nem mondja azt, hogy neked szenvednek kell. Elkezdtem hát oldani azokat az életeimet, amikor szegénységi fogadalmat tettem, amikor lemondtam a pénzről, amikor lemondtam az otthonomról. Képzeld el, ahogy oldottam és a jelen életem negatív programjait is kivettem a rendszeremből, elkezdett áramolni felém a pénz.

Szellemgyógyász képzés keretén belül, leteszteltük a tanítványokon is, akik elvégezték az oldást, csodás bevételekről számoltak be, volt akinek a lakáshitele alakult kedvezően, volt aki autót vásárolt, olyan is aki azóta rendszeresen megkapja a fizetését, amit előtte nem kapott meg mindig pontosan.

Szóval, azt tapasztaltuk, hogy ha napi szinten tisztán tartjuk az energia rendszerünket és oldjuk a pénzzel kapcsolatos életeket, megjelenik a bőség az életünkben, mindenkinél olyan mértékben, amit először el tud hinni.

Gondolom, Te is hallottál már, arról, hogy Aranykor jön a földre, sok Égi segítő azon van, hogy ez mielőbb megvalósuljon. Én is arra törekszem, hogy segítsek Neked, hogy a Te életed is rendeződjön.

Novemberben Bőség napot tartok Vácott!

Nézzük, milyen programra számíthatsz:

 • lesz egy kis elmélet a tisztításról
 • összefüggések az energetikai rendszerünkről
 • megbeszéljük, hogy mik lehetnek azok a blokkok, amik akadályozzák a bőséget az életedben
 • elvégezzük a tisztítást
 • oldást a pénzzel kapcsolatban
 • a negatív hitrendszerektől megtisztítjuk a rendszeredet
 • bőség meditáció
 • a tisztítás és a bőség meditáció lépéseit oda is adjuk, hogy otthon gyakorolhass

Gyere és légy részese a tiszta áldott energiának, mely emelve a rezgésszintedet, segít beengedni a bőséget az életedbe!

Réka tapasztalata a napi szintű energetikai tisztításról: “A napi tisztító gyakorlat számomra csodálatos lehetőségeket és tapasztalatokat adott és ad, nap mint nap.  Rendszeresen legalább napi kétszer élek ezzel a lehetőséggel (reggel és este), ami által számomra és a családom számára is tapasztalható békésebb, nyugodtabb és harmonikusabb légkör és környezet alakult ki körülöttünk. Hálás vagyok, hogy ez a lehetőség elérhetővé vált számunkra. Nem igényel különleges képességeket, ezért mindenkinek elérhető technika és mindenkinek ajánlott!Nekem a szeretetet, békét és az örömöt hozta az életembe. Szeretettel: Réka

Hol, mikor, mennyiért?

 • Időpont: 2018. November 6-án 16:00-19:00 között, valamint November 14-én  9:00-12:00 
 • Helyszín: Fészek közösségi térben 2600 Vác, Hanusz utca 23 
 • A képzés hozzájárulási költsége 5000 Ft./fő. Waldorf szülőtársnak 4000 Ft.
 • A képzésen csak 18 év felettiek vehetnek részt!
 • Maximum létszám 16 fő, ezért csak akkor jelentkezz, ha valóban el tudsz jönni.

JELENTKEZZ MOST ÉS ENGEDD BE A NAPI CSODÁKAT ÉS A TISZTA ENERGIÁT AZ ÉLETEDBE, HOGY HARMÓNIÁBA KERÜLJ MAGADDAL!

Név*
Email*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Telefonszám*
Válassz időpontot*