Csodák tanítása

Mi a csoda?
Számomra az, amit én annak élek meg.
Te gondolkodtál már rajta, hogy számodra mit jelent a csoda?

Mi ez az egész, hogyan taníthat Téged a csoda?
A válasz nagyon egyszerű, a tudatalattidra hat, emeli a rezgésszintedet, ezáltal észreveszed a körülötted lévő hétköznapi csodákat.
A fókuszod a napi apró csodákra irányítod, ezáltal egyre több csodás dologban lesz részed. Ugye, milyen egyszerűen hangzik?

Képzeld el, ahogy áthangolnak a leckék. Belülről kifelé építkezve a körülményeid is elkezdenek változni, ahogy Te magad változol.

Veled előfordult már, hogy ha benned béke volt, akkor körülötted is az lett?
Ehhez az állapothoz segít hozzá az elkövetkező egy éves program.

Tudom, hogy ez nagyon sok idő! Csak gondolj bele, mennyi idő kellett a mostani gondolkodásmódod, hitrendszered kialakítására!
Én abban tudok neked segíteni, hogy megmutatok egy csodás utat, és segítek az úton maradni, amikor elbizonytalanodsz, „fogom a kezed”, lényegében napi kapcsolatban leszünk, ezáltal segítek tartani a fókuszt a leckéken. Válaszolok a felmerülő kérdéseidre, megoszthatod az apró sikereidet, csodákat, melynek köszönhetően tudatosítod magunkban az eredményeidet, ezáltal egyre tudatosabbá válsz.

Na, de miről is szól ez az egész?
A Csodák Tanítása (A Course in Miracles) című könyv két leíró része mellett 365 rövid meditációs gyakorlatot tartalmaz. 1976-os megjelenése óta közel ötven ország nyelvén, több millióan olvasták, és mindenki átalakító erejű könyvként beszél róla. Olyan elismert tanítók hivatkoznak rá, mint Echart Tolle és David R. Hawkins, és szinte az összes nagy gondolkodó, személyiségfejlesztő tréner hivatkozik A csodák tanítása könyvre.

A könyv igazi átalakító erejét a 365 gyakorlat adja – ha végig is csinálod őket.

A könyv gyakorlatai azt alakítják át, ahogyan a világot és benne magadat látod. Ebből fakadóan azt is, ahogyan érzed magad a világban, és ahogy viselkedsz benne. Ennek pedig hatása lesz a környezeted alakulására is. Ha végigcsinálod Csodák Tanítását, az egy év elteltével egy másik valóságban találod magad. Hiszen tudod, a saját valóságunkat mi magunk hozzuk létre. Volt már olyan, amikor valamit Te nem vettél észre a saját életedben, de egy kívülálló rávilágított, úgy már Te is láttad? Na, az egy év alatt, sok “aha” élményed lesz, tágul a látóköröd, ezáltal észreveszed a körülötted lévő csodákat.

A könyvet az Édesvíz kiadótól lehet megrendelni!

 

 

Ebben a valóságban…

 • kiegyensúlyozottabb és vidámabb leszel
 • könnyedebben állsz hozzá az élet dolgaihoz
 • jobban érzed magad a bőrödben, jobban élvezed az élet apró örömeit is
 • nyugodt és magabiztos tudsz maradni akkor is, ha problémák adódnak
 • rájössz, hogy nem kell mindig igazad legyen és könnyebben el tudod fogadni mások fura viselkedését
 • rendeződnek és szeretettelibbé válnak a kapcsolataid
 • el tudod dönteni, mi az amire valóban szükséged van az életedben, és mi az amire nem
 • el tudod engedni, ami felesleges, és közelebb lépsz ahhoz ami valójában a feladatod
 • könnyebben tudsz változtatni azokon a gondolatokon, amikkel akadályozod magad
 • jobban tudsz hallgatni a megérzéseidre, a saját belső irányításodra
 • általában sokkal szeretetteljesebbé válik az életed

Ez valóban csodásan hangzik, ugye?

Miért tart ennyi ideig?

Azért mert az alapos – és főleg szelíd – változásnak meg kell adni az idejét. Megvárhatod, míg az élet erővel rákényszerít, hogy foglalkozz ezekkel a dolgokkal, de az nem szelíd tanulás lesz, hanem egy sokkos rodeópálya.

Hogyan fogok kitartani egy évig?

Többszöri nekifutás után nekem egyedül az segített, hogy nem egyedül csináltam. Választhatod azt, hogy elmész egy heti vagy havi találkozókat szervező csoportba – ez jó, de komplikált megoldani, főleg ha nem egyszerű a közlekedés ott ahol laksz, gyerekeid vannak, vagy olyan a napi időbeosztásod. Erre találtuk ki ezt az online tanfolyamot, ahol NAPI támogatást, odafigyelést, lelkesítést kapsz, hogy végigcsináld a teljes évet. Te is részt vehetsz a támogatásban!

Miért nem elég, ha elolvasom a Csodák tanítása könyvet?

Valamire az is elég, mert az összefüggéseket megérted belőle. De az igazi érték abban van, ha megcsinálod a gyakorlatokat, és tapasztalatot szerzel. A tudás semmit nem ér, ha nem csinálsz belőle tapasztalatot. De ezt már biztos te is tapasztaltad.

Csak innen tudom megszerezni a Csodák tanítása gyakorlatokat?

Bármelyik nagyobb könyvesboltban megveheted a könyvet és le is lehet tölteni több helyről. Ennek a kurzusnak a hozzáadott értéke az, hogy NAPONTA küldjük neked a gyakorlatokat, és egy támogató csoportban leszel, akiktől NAPI továbblendítő biztatásra számíthatsz és tapasztalatot cserélhetsz velük. A havi meditáció és konzultációs lehetőség már csak a hab a tortán.

BEVEZETÉS  (a könyvből)

“Ez a kurzus a csodák tanítása. Mindenkinek kötelező elvégezni. Csak azt választhatod meg, hogy mikor kerítesz sort erre. A szabad akarat nem azt jelenti, hogy te szabod meg a tantervet. Csupán azt, hogy megválaszthatod mikor melyik tantárggyal akarsz foglalkozni. E tanítás célja nem az, hogy megtanítson a szeretet értelmére, mert ez túlmutat mindazon, amit tanítani lehet. Ám célul tűzte ki, hogy eltávolítsa mindazt, ami megakadályozza, hogy tudatára ébredj a szeretet jelenlétének, amely a te természetes örökséged. A szeretet ellentéte a félelem, de ami mindent magába foglal, annak nem létezhet ellentéte.

E tanítás lényegét tehát az alábbi, roppant egyszerű módon foglalhatjuk össze:

Ami valós, azt semmi nem fenyegetheti.

Ami valótlan, az nem létezik.

Ebben rejlik Isten békéje.”

 

Mit tartalmaz a Csodák tanítása kurzus?

 • napi leckéket mailben vagy Facebook csoportban
 • havonta egy online csoport találkozót
 • zárt FB csoportban beszélgetési, tapasztalatmegosztási lehetőséget
 • zárt oldalon kérdés lehetőséget

Mikor indul a Csodák tanítása kurzus?

2017. Október 15-én indul a képzés!  Amennyiben nem tudsz részt venni az online találkozón, elküldöm az anyagot e-mailben, a hanganyaghoz is kapsz hozzáférést!

 

Az képzés havi díja 5.000 Ft.

Amennyiben előre kifizetsz fél évet 1 havi díj ajándék 30.000 Ft helyett 25.000 Ft. a féléves részvételi díj!

 

Én díjazom a gyorsaságot, ezért amennyiben a jelentkezésedtől számított három munkanapon belül befizeted a díjat, megajándékozlak két órás konzultációval, melynek értéke 10.000 Ft.

Jelentkezésedhez, töltsd ki az alábbi űrlapot, most!

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

 
 
Név*
Email*
Számlázási név
Számlázási cím
Havi díjfizetést választom
Féléves díjfizetést választom