Csodatévő

Történt már veled csoda?

Volt olyan élményed, amire valaha azt mondtad, „itt valami csoda történt” vagy „csak a csoda segíthet”?

Képzeld el, hogy egy csodás útra hívlak Téged, ami 40+2 napig tart.

Miért pont 40 nap? Tudod sok Keleti írásban találkozhatsz ezzel a számmal, a Biblia is hivatkozik rá „Jézus 40 napig volt a sivatagban”, „40 napos böjt”.

Egyszerűen, ennyi idő kell, ahhoz, hogy az új ismeretből az ismétlésnek köszönhetően szokás alakuljon ki.

A történhetnek csodák című könyvben levő gyakorlatokat alakítottam át, számodra feldolgozható formában.

Készítettem neked egy útmutatást, ami segít végigvinni a belső úton, melynek segítségével Te magad válhatsz csodatevővé.

Nézzük, miért lesz Neked hasznos ez a program:

 • Az első héten, feltárjuk a benned lévő félelmeket, amik visszatartanak a vágyott életed elérésétől. Melyeket átalakítasz, megtanulsz kezelni, feloldani, így azok már nem fognak visszahúzni. Hajlandóságot mutatsz a változásra, az új élet kialakítására.
 • A második héten az Önszeretet a téma. Megtanulod megszeretni magadat. A gyakorlatoknak köszönhetően a saját magaddal való kapcsolatot fogjuk erősíteni. Kivesszük az Önmarcangolás régi mintáit. Az önszeretet nagyon fontos része a csodatévő gyakorlatban.
 • A harmadik hét a fizikai testté. Olyan feladatokat kapsz, amelyek segítenek átalakítani az étkezéssel kapcsolatos negatív mintákat. Segítek felderíteni az étkezéssel kapcsolatos negatív mintákat, okokat. Így azt át tudjuk alakítani szeretetteljes gondolatokká, mintákká.
 • Negyedik héten a szerelem a téma. Segítek szembenézni azzal, ahogyan a félelem visszatartott a szerelmi boldogságtól. Természetesen a gyakorlatoknak köszönhetően elengedheted a félelmeidet. Ezek a gyakorlatok akkor is segítenek, ha párkapcsolatban vagy!
 • Ötödik héten az anyagiakhoz kapcsolódó félelmeidet vesszük át. Mi az a korlátozó meggyőződés, amely akadályoz a pénzügyeid rendbe tételében? Erre is választ kapsz az ötödik héten. Az alapelvek minden foglalkozásra érvényesek.
 • Hatodik héten fogod átállítani a fókuszt arra a belső erőre, amely energetikai változást hoz a környező világban.

A feladatok egymásra épülnek hat hét alatt, segítek egy új képet kialakítanod magadról és a világról. A látóköröd bővítésével emeled a rezgésszintedet, így olyan lehetőségeket is észreveszel, amiket jelenleg nem. Hiszen feloldsz magadban több témakörben is visszahúzó blokkokat.

Kinek ajánlom ezt a programot:

 • Neked, ha hajlandó vagy szembenézni a saját félelmeiddel
 • Neked, ha szeretnéd rendbe tenni a magaddal való kapcsolatot
 • Neked, ha szeretnéd rendezni a párkapcsolatodat
 • Neked, ha szeretnéd saját életed felett átvenni az irányítást.

Ne érts félre, ez nem az a csoda módszer, amikor vizualizálsz valamit, vagy elolvasol valamit és magától rendbe jön az életed!

Ez egy olyan lehetőség, amihez kell megfelelő bátorság és kitartás!

Én mutatok egy új utat, a Te döntésed, hogy végig mersz-e menni rajta, ezáltal kezedbe veszed az életed irányítását. Természetesen ezzel együtt a felelősséget is. Adrienn véleménye a Csodatevő programról: 

Kedves Eszter!

A csodatévő tanfolyammal új nézőpontot adtál. Utat mutattál. Azt mutattad meg,  hogy lehet máshogy is élni, másképp is gondolkozni. Azzal, hogy átalakítom a gondolkodásomat, a napjaim mindig egy picit jobban lesznek. Először is jönnek a visszacsatolások, hogy mit nem csinálok jól és min kellene változtatni. Észrevettem, hogy változtatni kell! Utána megkapom az iránymutatást, hogy hogyan kell ezen változtatni. A tanfolyam segít az önelemzésben, az önmegismerésben. A tudatosításban! A tanfolyam segít mások cselekedeteinek és indíttatásának megismerésében. 

Kifejezetten a hallottak hatása,  hogy a hálás tudok lenni. Eddig nem tudatosult bennem a hála érzése. Meglátom a legnagyobb “rossz”történésben is a pozitívumot. A legnehezebb pontja a megbocsátás volt, különösen a hozzám legközelebb állóknál. Ezen még dolgoznom kell!

A legnagyobb változás, hogy jobban ki tudok állni magamért. Őszintén elmondom, leírom, amit én szeretnék, nem azt mondom, amit mások hallani akarnak. Úgy érzem van bátorságom azt megmondani, amit tényleg gondolok (nyilván szalonképes formában). 

A tanfolyam nagyon jól felépített, érthető. A feladatok követhetőek. A feladatleírások kedvesek, olyan ember számára is emészthetőek aki ezzel nem foglalkozott eddig. Nagyon jó a rendszer, hogy minden reggel megjön a feladat, az ember már várja, hogy na most mit fogsz írni. Jó volt így felkelni. Mivel én nagy facebookos vagyok, szuper volt, hogy reggel délben és délután megjelent az üzenőfalan az adott napi feladat fő üzenete. 

Az a gondolatom, hogy kiválasztom a tanfolyamból azokat a feladatokat, melyeket magamhoz közelinek érzek és azokat fogom gyakorolni a továbbiakban. 

Köszönettel:

Adrienn

Tarts velem, segítek megismerni magadat, így megtaláljuk azt a csodatevőt, aki benned van!

Teremts magadnak csodával teli életet!

Hogyan is néz ki ez a program?

 • A program teljes egészében online fog történni
 • 42 napon keresztül, minden reggel megkapod az aznapi feladatot
 • Kapsz egy virtuális munkafüzetet
 • Facebook titkos csoporton belül segítünk neked a kitartásban. Itt kérdéseket is tehetsz fel, megoszthatod tapasztalataidat
 • Élő közvetítést kapsz, melyben elmondom az én nézőpontomat, tapasztalataimat az adott témával kapcsolatban.

Mindez mennyibe kerül?

22.000 Ft a teljes ára, azonban van páros kedvezmény, mely 50% kedvezményt jelent.

Amennyiben 2019. június 21-ig megrendeled és 3 napon belül kifizeted csupán 11.000 Ft.-ba kerül személyenként a 6 hetes program.

A program 2019. július elsején indul!

Tarts velem!

Hisz tudod, bátraké a szerencse!

Én azt gondolom, Te elég bátor vagy!

Töltsd ki az űrlapot!

 

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Név*
Email*
Számlázási név*
Számlázási cím*

ÁSZF és adatvédelmi szabályzat

Az űrlap kitöltésével elfogadod az ÁSZF és adatvédelmi szabályzatot!