Energetikai tisztítás alapok tanfolyam

Energetikai tisztítás – avagy hogyan élhetünk otthon békében gyerekeinkkel, párunkkal?

Ha ezt a leírást olvasod, valószínű te már tisztában vagy vele, hogy az ember nem csak test, hanem tartoznak hozzá egyéb, általában nem látható részek is, mint például a lélek vagy a szellemi létező részünk. Ezek a részeink általában nem láthatók, de ugyanúgy be tudnak koszolódni, meg tudnak sérülni, mint a fizikai test – ennek pedig hatása van a hétköznapjainkra.

Ha a fizikai testet nem tisztítjuk rendszeresen, a higiénia hiánya táptalaj a betegségek számára. Ha a fizikai test sérül, akkor nem tud egészségesen működni, nem tudjuk ellátni a feladatainkat, nem tudjuk élvezni az életet. Ugyanígy működik ez a lélekkel és a szellemi részeinkkel is, csak más formában jelentkeznek a tünetek. Mint például:

 • álmatlanság vagy rémálmok

 • ingerlékenység, dühkitörések

 • kétségbeesés, kilátástalanság

 • szomorúság, félelem, aggódás

 • magatartás zavarok: agresszivitás, túlzott befelé fordulás

 • szétszórtság

 • étkezési zavarok

 • stb.

 

Azok akik napi szinten emberekkel foglalkoznak – orvosok, pszichológusok, szociális segítők, masszőrök, gyógytornászok, tanárok, óvónők és bölcsődei gondozók, ügyfélszolgálati dolgozók, felszolgálók, bolti eladók – szintén érintettek ebben a témában, hiszen rengeteg mindenkivel kerülnek kapcsolatba nap mint nap. Ennél fogva sokféle energetikai hatás éri őket, ami nem mindig pozitív – és amit érdemes letisztítani magukról, egyrészt hogy ne legyen rájuk negatív hatással, másrészt hogy ne adják át a következő kliensnek, páciensnek, vásárlónak.

 

Ezek mellett a hangulati és viselkedésbeli hullámzások mellett egyre gyakrabban kerülnek a környezetünkbe olyan érzékeny emberek – főleg a gyerekek, de egyre gyakrabban a felnőttek is – akik látnak, érzékelnek is különböző dolgokat a fizikain túli dimenziókból. Ez ijesztő lehet gyerek és felnőtt számára egyaránt, hiszen a köztudatban nincs arra minta, mit kell ilyenkor tenni, hogy megszűnjön a probléma.

 

Ezzel a tanfolyammal azoknak szeretnénk használható tudást átadni, akik úgy érzik, többet szeretnének tenni magukért, a környezetükért napi szinten a harmónia fenntartásában.

 

Mit fogunk tanulni?

 • alap összefüggések: mi micsoda és melyik réteghez tartozik

 • személyes energiarendszer tisztítása

 • személyes élettér tisztítása

 • védelmek

Személyes tapasztalatunk

“Sok olyan hely volt, ahol úgy éreztem, csak elfolyik az energiám, teljesen kifáradtam már csak attól, hogy ott voltam, még csak csinálni se kellett semmit. Nem is beszélve a sok negatív érzésről – aggódásról, dühöngésről, stb. ami utána rám tört. Nem ismertem magamra… aztán mikor rendszeresen elkezdtem tisztítani magam energetikailag, ezek a fura hullámzások megszűntek. Ma már gyakran a férjem is úgy jön haza, hogy egyből mondja, amint hazaért hogy takarítsunk egyet, mert érzi, hogy valami nincs teljesen rendben nála. Móni”

“Az iskolát többször tisztítottuk, melynek eredménye az lett, hogy átmenetileg jobb lett az iskola energetikailag. A gyermekeim, tanítóink arról számoltak be, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lett a légkör, baráti a hangulat, segítőkészek lettek a gyerekek, valamint jó érzés volt az iskolában lenni. Személyes tapasztalatom, hogyha a fiaim összeugranak és kérek nekik tisztítást, 10 percen belül helyreáll a családi béke. Jobb a közérzetük is a tisztítás után.” – Eszter

Kónya Barbara masszőr tapasztalata a tanfolyamról:
“A tanfolyam egyfajta megérkezettség érzést hozott nekem. Elvárások nélkül indultam és az életem számos területén láttam meg összefüggéseket a közös alkalmunk végére. Mivel a lakásom egyben a munkahelyem is és sok ember megfordul ott, hazaérve energetikai nagytakarítást tartottam, aminek egy hosszú idő óta várt nyugodtan átaludt éjszaka lett az eredménye. Köszönöm a tanultakat Eszternek és Móninak. :)”

Réka tapasztalata a napi szintű energetikai tisztításról: “A napi tisztító gyakorlat számomra csodálatos lehetőségeket és tapasztalatokat adott és ad, nap mint nap.  Rendszeresen legalább napi kétszer élek ezzel a lehetőséggel (reggel és este), ami által számomra és a családom számára is tapasztalható békésebb, nyugodtabb és harmonikusabb légkör és környezet alakult ki körülöttünk. Hálás vagyok, hogy ez a lehetőség elérhetővé vált számunkra. Nem igényel különleges képességeket, ezért mindenkinek elérhető technika és mindenkinek ajánlott!Nekem a szeretetet, békét és az örömöt hozta az életembe. Szeretettel: Réka

Hol, mikor, mennyiért?

 • Időpont: 2018. július.31 kedd délelőtt 09:00 – 12:00

 • Helyszín: Budapest

 • Hozzájárulási költsége 8000 Ft./fő. Kérésnek engedve 8000 Ft helyett 5000 Ft. a részvételi díj, hogy minnél több ember el tudjon jutni a képzésre.

 • A képzésen csak felnőttek vehetnek részt!

 • Maximum létszám 16 fő, ezért csak akkor jelentkezz, ha valóban el tudsz jönni.

 • Jelentkezésed kizárólag a részvételi díj átutalásával válik érvényessé! 

 Jelentkezz most a képzésre, hogy mielőbb megteremthesd a harmóniát és a bőséget az életedben!

 Az űrlap kitöltésével elfogadom az ÁSZF és adatvédelmi szabályzatot!
Név*
Email*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Telefonszám*