Energetikai tisztító alapképzés Vác

 

Energetikai tisztítás – avagy hogyan élhetünk otthon békében gyerekeinkkel, párunkkal?

Pénzzel kapcsolatos blokkok oldással és Bőség meditációval kiegészítettem a képzést!

Szeretnéd végre kialudni magad?

Szeretnéd úgy tölteni a napjaidat, hogy tele vagy energiával és a nap végén nem azt érzed, hogy kifacsartak?

Biztos Te is tapasztaltad az energiavámpírok jelenlétét, amikor találkozol valakivel és csak azt érzed, hogy megy az energiád, egyre fáradtabb vagy, de nem tudod mi az oka…

Gondolom te is hallottad, azt, hogy az ember nem csak test, hanem tartoznak hozzá egyéb, általában nem látható részek is, mint például a lélek vagy a szellemi létező részünk, csakra, aura. Ezek a részeink általában nem láthatók, de ugyanúgy be tudnak szenyeződni, meg tudnak sérülni, mint a fizikai test – ennek pedig hatása van a hétköznapjainkra.

Ha a fizikai testet nem tisztítjuk rendszeresen, a higiénia hiánya táptalaj a betegségek számára. Ha a fizikai test sérül, akkor nem tud egészségesen működni, nem tudjuk ellátni a feladatainkat, nem tudjuk élvezni az életet. Ugyanígy működik ez a lélekkel és a szellemi részeinkkel is, csak más formában jelentkeznek a tünetek. Mint például:

 • álmatlanság vagy rémálmok
 • ingerlékenység, dühkitörések
 • kétségbeesés, kilátástalanság
 • szomorúság, félelem, aggódás
 • magatartás zavarok: agresszivitás, túlzott befelé fordulás
 • szétszórtság
 • étkezési zavarok
 • fáradékonyság
 • energiavesztés 

Azok akik napi szinten emberekkel foglalkoznak – orvosok, pszichológusok, szociális segítők, masszőrök, gyógytornászok, tanárok, óvónők és bölcsődei gondozók, ügyfélszolgálati dolgozók, felszolgálók, bolti eladók – szintén érintettek ebben a témában, hiszen rengeteg mindenkivel kerülnek kapcsolatba nap mint nap. Ennél fogva sokféle energetikai hatás éri őket, ami nem mindig pozitív – és amit érdemes letisztítani magukról, egyrészt hogy ne legyen rájuk negatív hatással, másrészt hogy ne adják át a következő kliensnek, páciensnek, vásárlónak.

Hogyan működik ez a gyakorlatban?

Képzeld el, hogy bemész egy fodrászhoz és csak azt érzed, hogy valami nem oké, nem tudod megfogalmazni, hogy mi az, de amióta ott vagy csak húzza le valami az energiádat, egyre fáradtabb vagy, sőt az is előfordulhat, hogy utána hazamész és ezt a rossz érzést viszed magaddal, esetleg Te magad is elkezdesz ingerlékeny lenni, pedig semmi komoly okod nincs rá. Mi történik ilyenkor? Valami olyan energia csatlakozott hozzád, ami a Te energiádat viszi. Ezt egyszerűen a napi energetikai tisztítással le tudod tenni.

 

Ezek mellett a hangulati és viselkedésbeli hullámzások mellett egyre gyakrabban kerülnek a környezetünkbe olyan érzékeny emberek – főleg a gyerekek, de egyre gyakrabban a felnőttek is – akik látnak, érzékelnek is különböző dolgokat a fizikain túli dimenziókból. Ez ijesztő lehet gyerek és felnőtt számára egyaránt, hiszen a köztudatban nincs arra minta, mit kell ilyenkor tenni, hogy megszűnjön a probléma.

 

Ezzel a tanfolyammal azoknak szeretnénk használható tudást átadni, akik úgy érzik, többet szeretnének tenni magukért, a környezetükért napi szinten a harmónia fenntartásában.

 

Mit fogunk tanulni?

 • alap összefüggések: mi micsoda és melyik réteghez tartozik
 • személyes energiarendszer tisztítása
 • személyes élettér tisztítása
 • védelmek

Személyes tapasztalatunk

“Sok olyan hely volt, ahol úgy éreztem, csak elfolyik az energiám, teljesen kifáradtam már csak attól, hogy ott voltam, még csak csinálni se kellett semmit. Nem is beszélve a sok negatív érzésről – aggódásról, dühöngésről, stb. ami utána rám tört. Nem ismertem magamra… aztán mikor rendszeresen elkezdtem tisztítani magam energetikailag, ezek a fura hullámzások megszűntek. Ma már gyakran a férjem is úgy jön haza, hogy egyből mondja, amint hazaért hogy takarítsunk egyet, mert érzi, hogy valami nincs teljesen rendben nála. Móni”

“Az iskolát többször tisztítottuk, melynek eredménye az lett, hogy átmenetileg jobb lett az iskola energetikailag. A gyermekeim, tanítóink arról számoltak be, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lett a légkör, baráti a hangulat, segítőkészek lettek a gyerekek, valamint jó érzés volt az iskolában lenni. Személyes tapasztalatom, hogyha a fiaim összeugranak és kérek nekik tisztítást, 10 percen belül helyreáll a családi béke. Jobb a közérzetük is a tisztítás után.” – Eszter

Kónya Barbara masszőr tapasztalata a tanfolyamról:
“A tanfolyam egyfajta megérkezettség érzést hozott nekem. Elvárások nélkül indultam és az életem számos területén láttam meg összefüggéseket a közös alkalmunk végére. Mivel a lakásom egyben a munkahelyem is és sok ember megfordul ott, hazaérve energetikai nagytakarítást tartottam, aminek egy hosszú idő óta várt nyugodtan átaludt éjszaka lett az eredménye. Köszönöm a tanultakat Eszternek és Móninak. :)”

Réka tapasztalata a napi szintű energetikai tisztításról: “A napi tisztító gyakorlat számomra csodálatos lehetőségeket és tapasztalatokat adott és ad, nap mint nap.  Rendszeresen legalább napi kétszer élek ezzel a lehetőséggel (reggel és este), ami által számomra és a családom számára is tapasztalható békésebb, nyugodtabb és harmonikusabb légkör és környezet alakult ki körülöttünk. Hálás vagyok, hogy ez a lehetőség elérhetővé vált számunkra. Nem igényel különleges képességeket, ezért mindenkinek elérhető technika és mindenkinek ajánlott!Nekem a szeretetet, békét és az örömöt hozta az életembe. Szeretettel: Réka

Hol, mikor, mennyiért?

 • Időpont: 2018. május 10, 9:00-:12:00 óra között
 • Helyszín: Harmónia Jógastúdió Vác, Rév köz 2. (a piac mögött található, ahol a Budapest bank van). 
 • A képzés hozzájárulási költsége 5000 Ft./fő. 
 • A képzésen csak felnőttek vehetnek részt!
 • Maximum létszám 16 fő, ezért csak akkor jelentkezz, ha valóban el tudsz jönni.

 JELENTKEZZ MOST ÉS ENGEDD BE A NAPI CSODÁKAT ÉS A TISZTA ENERGIÁT AZ ÉLETEDBE, HOGY HARMÓNIÁBA KERÜLJ MAGADDAL!

Szeretettel várlakk!

Sándor Eszter, 3 kisfiú anyukája

 
 
 Az űrlap kitöltésével elfogadom az ÁSZF és adatvédelmi szabályzatot!

 

 
Név*
Email*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Telefonszám*