Halott Lélek elküldése

Elvesztetted a Szerettedet és nem érted, mi történt? Miért történt?

Mi történik a Lélekkel a Halál után?

Médiumként, látom, hogy ilyenkor a Lélek sokszor megreked. Nem érti, hogy mi történik vele, főleg egy baleset, vagy hirtelen halál esetén. Még öngyilkosságnál is. Öngyilkosság esetén, sokszor előfordul, hogy menet közben megbánja, amit tett, de már nem tud rajta változtatni. Ilyenkor olyan mintha körbe falazná magát a lélek és nem tud tovább menni. Ilyenkor van az, hogy az Angyalok megkérnek, hogy segítsek a Léleknek haza térni, Égi otthonába.

Amikor egy betegségben megy el a Lélek, akkor is ott marad a Lélek a test mellett, hozzátartozók mellet. Hisz nem akarja elengedni Őket, de ez senkinek sem jó. Mert a Lélek nem tud tovább utazni, az itt maradottak, meg nehezebben tudnak megtanulni nélküle élni. Arról nem is beszélve, hogy a Halott Lélek az Élő emberből tud táplálkozni, így még energiát is a szeretteitől nyer, ami megint nem jó.

Minimum fáradékonyabb lehetsz!
Ezért célszerű Őt elküldeni!
Segítek Neked kapcsolatba lépni a Szeretteddel. Elköszönhetsz Tőle és segítek Neki haza térni a Fénybe!
Számodra ez megnyugvást hozhat, hogy jó helyre került a Szeretted!

Természetesen a köztetek lévő Szeretetszál nem szakad meg! A kapcsolatod vele megmarad! Sőt onnan sokkal jobban tud segíteni Neked a Földi létben. És akkor már átlényegül az energiája, ezért, amikor “meglátogat” Téged, már nem a Te energiádra van szüksége!

Van az a fajta Szellem leválasztás, amikor nem a Szerettedről van szó, hanem egyszerűen csak érzékeny vagy és valamiért tapadnak rád a Szellemek a tiszta energiád miatt!
Igen ám, de ez neked nem jó, sőt a Szellemnek sem. Te átveheted az Ő földi betegségeit, megváltozhat a viselkedésed! Fáradékonyabb, ingerültebb lehetsz!

Előfordulhat az, hogy megismerkedsz egy özveggyel, elmész hozzá látogatóba és fura érzésed van. Nagyon jó kapcsolatod lehetne veled, de valamiért nem megy, azt érezheted, mintha ott lenne köztetek az elveszett párja, teljesen mindegy, mikor halt meg. Ilyen esetben is meg lehet kérni a Halott Lelket, hogy menjen el, költözzön haza! Ebben az esetben, tiszta lappal indulhat a kapcsolat!

Olyan is volt már, hogy sok ember megfordul valakinél, vagy emberekkel dolgozik és tapadnak rá a Halott Lelkek. Ilyenkor egy alapos energetikai tisztítás segítheti az energiák és a Halott Lelkek elengedését!

Hogyan nézz ki technikailag. Távban illetve, amikor a jogszabály megengedi személyesen tudunk együtt dolgozni. Messengeren, Viberen, Skypeon, WhatsAppon. Jobb szeretem kamera előtt, hogy lássalak közben. Az energiák és a Szellemvilág számára nincs távolság, ezért bármilyen távol élsz Tőlem, tudunk együtt dolgozni!
Úgy érzed, hogy bármelyik dologban tudok segíteni, fordulj hozzám bizalommal!

Hívj a +36305925945 telefonszámon!

Amennyiben nem veszem fel a telefont, pár órán belül visszahívlak, hisz épp valakinek segítek. Olyankor maximálisan rá figyelek, kizárva a külvilágot!